Les Biblioteques del Maresme celebren el Dia Europeu dels Parcs

Notícia

noticia
Data de la publicació : 13.05.2020

Les Biblioteques Municipals del Maresme que formen part del projecte “Parcs i biblioteques... naturalment!” celebren conjuntament el Dia Europeu dels Parcs que es commemora el 24 de maig. 

El Dia Europeu dels Parcs 2020 pretén posar de manifest la importància del contacte amb la natura per a la nostra salut, així enguany, sota el lema “Protegir la Natura és protegir la nostra salut”, les Biblioteques del Maresme se sumen a la celebració amb les següents accions virtuals participatives:

  • Un cop d’ull al Parc: Es farà una crida a través de les xarxes socials de les biblioteques perquè tothom que vulgui, faci arribar les seves fotografies sobre algun element natural dels tres Parcs que formen part del Maresme: Parc de la Serralada Litoral, de Marina i del Montnegre. A partir d’aquestes s’elaboraran tres històries en format vídeo que permetran descobrir missatges ocults dels parcs naturals que ens envolten.

Les fotografies s’hauran d’enviar a [email protected] fins al 17 de maig. Els vídeos es compartiran el 23, 24 i 25 a les xarxes socials de les onze biblioteques municipals que formen part del projecte: Mataró, Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Teià, Tiana, Tordera i Vilassar de Dalt. 


- Joc interactiu  (Quizz) de preguntes curioses al voltant dels parcs naturals més propers, el mateix dia 24 de maig. Hi podrà participar tothom que segueixi l’Instagram de les diferents biblioteques del projecte. 

Més informació https://bibliotecavirtual.diba.cat/parcs-i-biblios