La Biennal d’Art Manifesta 15 posa el focus a Mataró

noticia
Data de la publicació : 14.10.2024

Del 15 al 20 d’octubre la biennal d’art contemporani Manifesta 15 tindrà Mataró com a epicentre. La seu itinerant de Manifesta s’instal·larà a la plaça de Santa Anna i durant una setmana hi haurà una programació addicional de la biennal a Mataró.

Aquesta biennal d’art visual té lloc aquesta any a 12 municipis de la província de Barcelona fins el 24 de novembre, però a més des d’aquest dimarts i fins diumenge el focus estarà posat a Mataró. Durant una setmana la seu itinerant de Manifesta prendrà l’espai públic de la ciutat i es programaran una quinzena d’activitats addicionals a diferents punts de la ciutat.

Durant la Focus Week de Mataró s’han programat activitats, trobades i moments participatius per compartir, per una banda, el programa artístic de la Biennal i activar, alhora, una programació local de caràcter intergeneracional, realitzada amb la col·laboració i la complicitat de l’Ajuntament de Mataró i amb la participació d’artistes i agents de la ciutat.

Al llarg de la setmana les activitats programades permetran difondre, encara més, la participació de Mataró en aquesta biennal internacional, així com les activitats vinculades a aquest esdeveniment i fomentar la participació ciutadana així com donar a conèixer l’edifici de La Presó i el centre Mataró Art Contemporani. També s’involucrarà l’àmbit educatiu amb una oferta per a totes les edats i es col·laborarà amb agents i espais de la ciutat i el territori per donar-los visibilitat.

La Focus Week s’inaugurarà el dimarts 15 d’octubre a la plaça de Santa Anna, i tot seguit hi haurà The Box, un taller i concert interactius per a tots els públics

Consulteu la programació de la Focus Week de Mataró aquí

Web Manifesta15          Web M|A|C-Mataró Art Contemporani