El Museu de Mataró i la Xarxa de Biblioteques de Mataró es preparen per a l’obertura

Notícia

noticia
Data de la publicació : 20.05.2020

Els equipaments del Museu de Mataró i de la Xarxa de Biblioteques es preparen aquests dies per tornar a obrir portes. Aquesta preparació comporta actuacions vinculades al manteniment dels edificis, tasques de neteja i desinfecció, així com de protecció individual i col·lectiva de les persones, i de senyalització dels espais habilitats on es podrà prestar servei. De fet, els serveis que ofereixen aquests equipaments s’aniran restablint de manera gradual i en funció de l’evolució del context de crisi sanitària provocada per la Covid-19.


Museu de Mataró
A partir del dijous 28 de maig el Museu de Mataró tornarà a obrir portes perquè la ciutadania pugui visitar les col·leccions permanents de Can Serra i de Can Marfà Gènere de Punt, i també l’exposició “Riu | Res” de Néfer a Ca l’Arenas. També es comença a treballar en la preparació de les noves exposicions temporals programades. 

El Museu de Mataró obrirà en el seu horari habitual:
Can Serra Història de la Ciutat obrirà de dimarts a divendres de 17 a 20 h; dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; i diumenges d’11 a 14 h. Can Marfà Gènere de Punt i Ca l'Arenas Centre d'Art ho farà els dijous i divendres de 17 a 20 h; dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; i diumenges d’11 a 14 h.

No obrirà encara la vil·la romana de Torre Llauder.

Des de l’inici del confinament,el Museu de Mataró té oberta una finestra per donar a conèixer les seves col·leccions a través de les xarxes socials i del web www.culturamataro.cat.


Biblioteques
Pel que fa a les Biblioteques, la seva reobertura està prevista per al dimarts 2 de juny. No s’hi podrà accedir lliurement i caldrà cita prèvia per al servei de préstec i devolució de documents, així com consultes bibliogràfiques. Podeu demanar cita prèvia als telèfons 93 741 29 20 (Pompeu Fabra) i 93 702 28 13 (Antoni Comas), o bé en línia aquí

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra obrirà dilluns, dimecres i divendres de 15 a 20 h i dimarts i dijous de 9.30 a 14 h, mentre que la Biblioteca Pública Antoni Comas ho farà dilluns, dimarts i dijous de 15 a 20 h i dimecres i divendres de 9.30 a 14 h.

Les biblioteques seguiran oferint el servei de préstec digital d’eBiblio (llibres, revistes i pel·lícules) i l’accés als continguts digitals de la Biblioteca Virtual.


La resta d’equipaments culturals de l’Ajuntament continuaran tancats fins a nou avís.