El Festival Dos Terços se celebrarà de l’11 al 20 d’octubre amb l’emergència climàtica com a tema central

noticia
Data de la publicació : 06.08.2024

La programació del festival es donarà conèixer durant la primera quinzena del mes de setembre. S’ha presentat la imatge gràfica de l’esdeveniment

L’Associació Agrària Cinc Sènies-Mata-Valldeix, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró, organitzarà a la tardor el Festival Dos Terços, una cita singular que marida les arts, el territori i el paisatge de Mataró per reivindicar els conreus i boscos: el patrimoni agrícola, forestal i cultural, que representa dos terços de la superfície urbana de la ciutat.

L’edició d’enguany d’aquest festival, que se celebrarà de l’11 al 20 d’octubre a diferents escenaris de Mataró, té com a tema central l’emergència climàtica i inclourà música, teatre, dansa, art contemporani i la fira de la pagesia.

Tot i que la programació no es donarà a conèixer fins a la primera quinzena del mes de setembre, ja s’ha presentat la imatge gràfica del Festival. Es tracta d’un cartell que reforça el concepte dels tres terços que configuren la ciutat: dos terços d’espai agrari (boscos i conreus) i un terç de ciutat urbanitzada. La imatge del cartell és obra de l’estudi de disseny Punts Volats.