El 9è Mercat del Film serà presencial, amb aforament limitat

noticia
Data de la publicació : 20.10.2020

Els dies 23, 24 i 25 d’octubre se celebrarà la 9a edició del Mercat del Film, organitzat pel M|A|C i el col·lectiu Hotel Elèctric. A Can Gassol Centre d’Arts Escèniques de Mataró s’hi podrà constatar el bon moment que viu la creació audiovisual local, amb les projeccions de prop d’una trentena de films amb diferents formats.

Tot i la incertesa per la pandèmia i que els organitzadors havien previst l’opció de fer-ho de manera virtual, finalment la trobada anual de l’audiovisual mataroní es podrà celebrar presencialment a Can Gassol. Això sí, amb l’aforament limitat al 50 % i un seguit de mesures sanitàries. 

El Mercat obrirà la porta divendres 23 d’octubre a les 20 h amb la projecció de Dark Village, un llargmetratge de terror, dirigit per Óscar Gómez i Iván Valentín. La proposta del projecte planteja un escenari amb dificultats durant el recorregut, actors que han creat uns personatges, i un rodatge en pla seqüència, amb un guió conceptual i diàlegs improvisats. Una fusió entre cinema i un scape room. Part de l’equip que ha rodat la pel·lícula és mataroní. 

El gruix de la programació es podrà veure dissabte 24 d’octubre quan es projectaran 25 projectes de factura mataronina en diferents formats. S’hi veuran curtmetratges, peces de vídeoart, documentals, films d’animació, fantàstic, espots publicitaris, videoclips i vídeos de ficció, entre d’altres. Tots ells de curta durada. Enguany el visionat es dividirà en dues franges horàries: a les 18.30 h i a les 20.30 h.

El Mercat del Film Vol. 9 es clourà també amb un film de terror, Black Madonna, diumenge 25 d’octubre a les 18 h. Dirigit per Gerard Campmany i Adrià Romero, és un film de fantasia obscura, on res és el que sembla i planteja un relat localista amb caràcter universal.

 Tota la programació del Mercat del Film Vol.9 és gratuïta i és imprescindible reservar l’entrada prèviament al web entradesculturamataro.cat. 

Tota la informació la trobareu als webs del M|A|C i al de Cultura

La cultura és segura! Per a més informació: Mesures de prevenció sanitària