Sisena de les set xerrades en línia a càrrec dels educadors Marco Peri i Erik Harley.
La 14a edició de Zona intrusa_Espais liminars, a cura de Jordi Ferreiro (artista i educador), es reformula com a cicle de xerrades en línia que serveix d'espai de trobada i reflexió entre diferents agents del context local i internacional amb una pràctica híbrida entre l'art, l'educació i la gestió cultural.
En la ponència d'avui Podem dir que la mediació és una pràctica artística? hi participen els educadors Marco Peri i Erik Harley.
La sessió, oberta a tothom, la podeu seguir a través de Zoom amb el link https://us02web.zoom.us/j/84053813247?pwd=UWR2UG9JRVFpejkvZGxIWk1SeWhTUT09
Marco Peri és historiador de l'art, especialitzat en projectes educatius en museus. Es mou en el camp de la investigació i la docència, en la creació, producció i mediació estètic-cultural.
Erik Harley (Terrassa, 1993) és artista expert en Estudis Urbans. Dedica el seu temps a la investigació i la crítica urbana. No considera tant que calgui buscar noves alternatives a la construcció, com desmuntar i desglossar els desastres existents per donar-los una nova forma. Harley defensa l'arquitectura com una de les poques arts que exigeix responsabilitat civil i posa l'accent en el luxe i en el malbaratament que ha fet d'Espanya el museu del despropòsit. Actualment resideix entre Barcelona i Madrid, treballant en el Pormishuevimo, un projecte de difusió sobre corrupció econòmica, política i cultural nacional.
Altres ponents del cicle són Cori Mercadé (artista i educadora), Paul-Ramírez-Jonas (artista i docent), Miguel Braceli (artista i docent), Jaime y Manuela Currators (comissaris), Carlos Almela (gestor cultural), Fanny Figueras (docent), Preferiría periferia (educadors), Gemma Carbó (directora del Museu de la Vida Rural) i Manuel Segade (director del CA2M).
Per a més informació consulteu el web del M|A|C