Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, us convidem a descobrir com era la gastronomia romana en un marc incomparable, el de la vil·la romana de Torre Llauder
Com utilitzaven les hortalisses, les fruites, les plantes aromàtiques i les espècies a l'antiga Roma? Descobrirem els usos d'aquests aliments, no només en la gastronomia, sinó també en la medicina i la cosmètica.
A continuació, farem un tastet d'algunes receptes culinàries per introduir-nos en el món de la gastronomia romana. I, també, de l'arqueogastronomia.
A càrrec d'Hostum, Cultura, entorn i patrimoni.
L'activitat està emmarcada en la celebració del Dia Internacional dels Museus 2023.
Es faran dues sessions: la primera a les 11.30 h i la segona a les 13 h.
Activitat gratuïta amb aforament limitat a 35 persones (per sessió).
Inscripció prèvia o fins a completar l'aforament.
Més informació i reserves: 93 741 29 30 (de 9 a 14 h) | [email protected]
En cas de pluja s’anul·larà l'activitat.
Equipament no accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Disculpeu les molèsties.