Performance a càrrec de Tiberi Club, emmarcada dins les activitats del primer aniversari del M|A|C a La Presó. Tres performers vestits de cambrers ofereixen un menú senzill en tres passos: pa, vi i sucre.
El 22 de gener de 2022 el M|A|C iniciava la seva nova etapa a la Presó, aquest monument històric i patrimonial de la ciutat que s’ha convertit en la seva nova seu.
Un any més tard, volem celebrar l’efemèride inaugurant l’edifici de la Presó després de les obres que han permès adequar la planta baixa i instal·lar l’ascensor per pujar a la planta primera i l’escala que permetrà accedir al terrat de la coberta.
Diumenge 22 de gener de 2023
Programa
11 h | Obertura de portes
11.30 h | Relat sobre l’edifici a càrrec d’Albert Güell
12.30 h | Parlaments institucionals
13 h | Food Sculptures #1: Pa amb vi i sucre a càrrec de Tiberi Club
Food Sculptures #1: Pa amb vi i sucre
Tres performers vestits de cambrers i enfilats damunt peanyes ocupen un espai del pati de la Presó per oferir un menú senzill en tres passos: primer pa, després vi i després sucre.
En aquest joc performàtic anomenat ClubFood Sculptures convidem a invertir aquests papers: el cambrer-performer i la seva gestualitat esdevenen protagonistes i són ells els vistos i observats en un espai artístic.
Aquesta mirada des d’un altre punt de vista és el que pregona un centre d’art: poder canviar la perspectiva i consciència de la visió per eixamplar la manera de veure i entendre el món a través de l’art contemporani.
Tiberi Club
La prova que el menjar és (també) un joc. Organitzen esdeveniments, instal·lacions i aventures a través de l’acte de menjar. Tiberi Club (Barcelona, 2018) són Helena Fradera, Miquel Ruiz Planella, Roger Vila i Rocío Iglesias Tejedor.