Documental preseleccionat als premis Gaudí com a Millor documental, Millor direcció novell i Millor fotografia. estaran presents els directors del llargmetratge, Guillem Cabra i Mar Clapés.
El 1979 el restaurant 'El Racó d'en Binu', d'Argentona, va rebre les dues primeres estrelles Michelin d'un restaurant català fora de Barcelona. El Francesc Fortí i la Francina Suriñach han viscut l'èxit i la decadència des d'una cuina que es perd. Els anys 70 i 80 van catapultar la seva visió de la gastronomia i, des d'aleshores, es resisteixen a la modernitat.
El telèfon ja no sona com fa anys, però ells segueixen obrint les portes cada dia. Entrar al Binu és un viatge en el temps i a la història de dues estrelles en perill d'extinció.
Drama. Espanya, 2024.
Durada: 81 minuts.
Recomanada per a tots els públics.
Venda d'entrades 30 minuts abans de la sessió.