L'Aula de Teatre

aula de teatre


L'Aula de Teatre és una escola d'ensenyaments teatrals que s'engloba dins del projecte formatiu d'arts escèniques de la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró.
A l’Aula de Teatre es fomenta l’aprenentatge,  la difusió i la creació en matèria d’arts escèniques. 

30 anys d'historia
Amb 30 anys d'història continuem amb la ferma voluntat de treballar i potenciar tots els aspectes que giren a l'entorn de l'acció teatral. Fer teatre és expressivitat, moviment, dicció, interpretació, improvisació alhora que treball amb valors, foment a la col·lectivitat i a la cultura de l'esforç estimulant el compromís individual i col·lectiu. Sota aquests pilars a l'Aula de Teatre oferim cursos adreçats a totes les edats, col·lectius i inquietuds personals. Així, hi ha cursos teatrals anuals infantils i juvenils, per a adults, cursos de dansa i cursos especialitzats de caràcter puntual. L'oferta s'amplia amb els monogràfics d'estiu que varien anualment i que tenen com a objectiu ampliar els coneixements que s'imparteixen al llarg del curs lectiu. Podem dir que l'Aula de Teatre s'ha convertit, mica en mica, en un projecte de ciutat amb una vocació que va més enllà de l'àmbit formatiu. Així doncs, el centre actua com a motor i dinamitzador de les arts escèniques a la ciutat implicant-se en tota mena de projectes culturals. Els nostres alumnes compten amb una atenció individualitzada que ens permet encaminar-los cap a la professionalització, si es dóna el cas.

L’equipament
L'Aula de teatre compta amb tres espais d'assaig destinats a la docència i a la creació i una biblioteca amb material de caràcter teatral.
Aula de Teatre
c. de Juan Meléndez Valdés, 2
08302 Mataró
tel. 937 570 873
aulateatre@ajmataro.cat

Horari d’atenció al públic:
de dilluns a divendres, de 18 a 21 h
dimecres de 10 a 12 h

Estiu: tancat del 22 de juliol al 3 de setembre.

Ets antic alumne? T'agradaria rebre informació de l'Aula de Teatre? aulateatre@ajmataro.cat