Nit de la Cultura

nit de la cultura

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró convoca la segona edició dels Guardons Cultura Mataró, el més alt reconeixement que dona la ciutat als seus creadors i agents culturals. La convocatòria, de caràcter anual, té com a propòsit guardonar la creació, la recerca i la producció de qualitat realitzada a Mataró i a la comarca del Maresme, i de fomentar la cultura i les arts com a parts constitutives de la seva personalitat i identitat.

Els guardons estan adreçats a distingir les figures, col·lectius i projectes de més rellevància de l’any 2017, que es consideren mereixedors d’un reconeixement institucional per la seva contribució singular a la cultura.

Entre els dies 24 d’abril i el dia 29 de maig s’obre elperíode de presentació pública de candidatures, en el qual totes les persones i entitats que ho vulguin poden presentar la seva proposta.

La resolució del veredicte del jurat i l’entrega dels Guardons Cultura Mataró es farà durant la celebració de la Nit de la Cultura, que tindrà lloc el darrer trimestre d’aquest any.