logo
Butlletí cultural de la ciutat de Mataró socials

 

 

Arts escèniques i música

Escola de l'Espectador

 

Més de 4.000 alumnes d'escoles i instituts de la ciutat participen als diferents projectes de l'Escola de l'Espectador. D'aquesta manera Mataró posa en relleu la importància de treballar les arts escèniques i la música als centres educatius i es consolida com una de les ciutats del país que més s’implica en aquests tipus de projectes que uneixen formació artística i programa educatiu

Més informació

 

Musiquetes. Canten els més xics / Allà a Mataró hi havia un tramvia

6 de maig 12 i 18 h / 7 de maig 12 i 18 h
Teatre Monumental

Novena edició a Mataró d'aquest projecte de formació musical de la Xarxa de Cases de la Música de Catalunya. Els nens i nenes de cicle inicial de primària presenten la cantata Allà a Mataró hi havia un tramvia sota la direcció musical de Dani Àlvarez i l'acompanyament de La Coixinera.


Més informació

 

 

Cantània / La nit dels malsons

12 maig 20 h / 13 maig 12, 16.30 i 20 h / 14 maig 12 i 18 h
Teatre Monumental

Tretzena edició a Mataró d'aquest projecte de formació musical iniciat per l'Auditori de Barcelona ara fa més de 25 anys. Més de 1.150 estudiants de cinquè de primària de les escoles de Mataró i Argentona han treballat una cantata al llarg del curs, i finalment la canten en públic.


Més informació

 

 

17a Mostra de Teatre als Instituts: Informació vs coneixement

Divendres, 19 de maig / 19 h
Teatre Monumental

Dissetena edició d’aquest projecte en què els estudiants d’educació secundària treballen el teatre dins l'horari lectiu dels centres. L’espectacle, dirigit per Enric Domingo, és un viatge a través de les diverses seccions d’un diari i té l'asessorament de l’actor, guionista i director Iván Morales.


Més informació

 

 

7a Mostra de Teatre a les Escoles

Del 22 al 25 de maig a les 18 h
Institut Miquel Biada

Setena edició d'aquest projecte en què els alumnes de cicle superior de primària treballen el fet teatral a partir de poemes.


Més informació

 

 

5è Tots Dansen

25 de maig a les 20 h / 26 de maig a les 20 h
Teatre Monumental

Mostra del treball de formació en dansa contemporània a partir de les coreografies que Ramon Baeza ha dissenyat per a l'ocasió. Els alumnes dels instituts Alexandre Satorras i Thos i Codina actuaran el 25 de maig, i els dels instituts Puig i Cadafalch i Damià Campeny, el 26 de maig.


Més informació

 

 
logo

 

 
 

 

 
Direcció de Cultura Agenda Museus i exposicions Teatre i dansa Música
Festes i tradicions Lletres i biblioteques Cinema i audiovisual Ciutat i territori  
No veus correctament aquest correu? Nota legal
socail
twitter facebook