• Portada >
  • Article >
  • VIII Tast de Jazz

VIII Tast de Jazz

cartell

La 8a edició del Tast de Jazz se celebrarà del 29 al 31 d’agost al Pati de la residència de Sant Josep. Una vegada més el festival combinarà el millor del jazz del país amb sorprenents i destacades propostes internacionals. La bona música s’acompanyarà amb una oferta gastronòmica i la possibilitat de fer una copa i un tast de vi, per passar tres bones vetllades de finals d’estiu.

Els encarregats d’encetar el festival seran dos veterans de l’escena de blues i  país, el pianista August Tharrats i el guitarrista i cantant Amadeu Casas el dia 29 d’agost. Acompanyats per Jordi Mestres al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria, integrants de l’August Tharrats Trio, oferiran un repertori basat en clàssics de blues i swing.  

Divendres 30 d’agost prendrà el relleu els italians DEA Trio & Stefano di Battista. DEA trio, un dels projectes de jazz més consolidats d’Itàlia, presentaran a Mataró el seu àlbum “Secret Love”. S’alien amb el saxofonista Stefano Di Battista, nom propi del saxo alt del jazz italià, i artista de renom internacional.

El festival es clourà dissabte 31 d’agost amb el concert de Michele Hendricks Quintet. La nord - americana és una de les cantants més destacades de les últimes dècades, i filla de Jon Hendricks, un dels millors cantants de jazz de tots el temps. La seva veu ha estat aclamada en tots els continents i elogiada per la crítica internacional.

El Tast de Jazz està organitzat conjuntament per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Associació Jazz Maresme i Fabrés Produccions.

El preu de les entrades del primer i tercer concert és de 9€ i de 12 € el segon. Les entrades es poden adquirir a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns  a divendres de 9 h a 14 h. També es poden comprar  a través del web www.entradesculturamataro.cat i des d’una hora abans a la taquilla.