Notícia

Segon Concurs Microteatre Mataró

Logo Microteatre

Aquest divendres i dissabte al vespre arriba a Mataró, el Segon Concurs de Microteatre. Obres de quinze minuts, representades entre dos i quatre actors que han estat seleccionades per un jurat especialitzat en arts escèniques i que es podran veure a la casa Coll i Regàs. Fundació Iluro i a Ca l’Arenas. Centre d’Art del Museu de Mataró.

En total s'han seleccionat cinc propostes teatrals que participaran en el concurs per endur-se els premis atorgats per votació popular.

 

Selecció d’obres

Un jurat format per tres persones de relleu en l’àmbit de les arts escèniques ha seleccionat les següents obres:
- 4 històries de terrorisme
- Curiosa coincidència
- Et vaig conèixer
- L’entrevista
- Pongo

Consulteu a l'enllaç els horaris i llocs de representació.

 

Votacions i premis

S’atorgaran tres premis de votació popular: el primer és de 300 €, el segon és de 200 € i el tercer premi és de 100 €. En cas d’empat se sumarà l’import dels premis i es repartirà a parts iguals entre els guanyadors.

El públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles (aforament limitat a 25 persones). Els assistents rebran una butlleta que se'ls segellarà conforme han pogut gaudir de l'obra. Amb aquesta butlleta podran fer les seves votacions pels tres espectacles que més els hagin agradat. Cal tenir en compte que per poder votar, s'ha d'acreditar haver vist un mínim de quatre obres. Les butlletes s'hauran de dipositar en unes caixes tancades que hi haurà habilitades als espais d'exhibició.

Els espectacles guanyadors es faran públics el 21 de novembre de 2017. El jurat que ha fet la selecció de les obres serà l’encarregat de fer el recompte de vots.

 

Oganitza: Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró.

Col·labora: Fundació Iluro
Segon Concurs Microteatre Mataró
Data publicació: 14.11.2017