• Portada >
  • Agenda >
  • S'obren les bases de participació al Primer Concurs Microteatre Mataró

MicroteatreMataró

S'obren les bases de participació al Primer Concurs Microteatre Mataró

entrades

Els propers 25 i 26 de novembre de 2016 es durà a terme el primer concurs Microteatre Mataró; una activitat teatral per a representar obres de microteatre en diferents espais de la ciutat.
La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases de participació al primer concurs Microteatre Mataró. La convocatòria va adreçada a persones majors de 16 anys.
Les bases regulen que es poden presentar les obres individualment o de forma col·lectiva, i només es podran presentar dues propostes.
La data màxima de lliurament de les propostes és el 30 de setembre i s’haurà d’efectuar a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró (c. de Sant Josep, 9).
El jurat que seleccionarà les obres a representar estarà format per tres persones de relleu en l’àmbit de les arts escèniques. Les obres participants, dates, horaris i espais es faran públiques el proper 25 d’octubre de 2016.
S’atorgaran 3 premis de votació popular entre totes les obres representades. El primer premi és de 300 euros, el segon premi de 200 euros i el tercer premi de 100 euros.
El públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles i podrà votar la qualitat dels espectacles, tot decidint amb els seus vots els premis a través de les butlletes de participació que podran dipositar en unes capses que trobaran a cada espai d’actuació.
Podeu consultar les bases completes a l'enllaç adjunt situat a la dreta de la notícia