• Portada >
  • Agenda >
  • Les Biblioteques de Mataró commemoren el Dia Mundial de la Poesia amb activitats durant tot el mes

Notícia

Les Biblioteques de Mataró commemoren el Dia Mundial de la Poesia amb activitats durant tot el mes

Biblioteca Antoni Comas

La Unesco va declarar el 21 de març Dia Mundial de la Poesia i la Xarxa de Biblioteques de Mataró se suma a l’efemèride promoguda per la Institució de les Lletres Catalanes, organitzant una programació específica durant tot el mes de març, amb activitats diverses per a totes les franges d’edat.

La biblioteca Antoni Comas oferirà dues hores del conte especial: el dimecres 6, els més petits  jugaran a través de contes i poemes cantats  amb l’espectacle “La lluna en un cove” de la Tabola i el dimecres 20 el ratolí  “Frederick” explicarà als infants la importància de les paraules, a càrrec de Clara Gavaldà. El dimarts 20 a la biblioteca Pompeu Fabra, Montse Margalef oferirà la sessió “Contes en vers”. 

El Centre de Normalització Lingüística s’afegirà a la celebració del Dia Mundial de la Poesia amb el recital poètic Glopets de poesia, poemes que no s’han de mastegar, que es farà dimecres 20 a les 9.30 h a la biblioteca Pompeu Fabra i dijous 21 de març a les 19 h a la biblioteca Antoni Comas.

Aquest any 2019 es commemora el centenari del naixement d’un dels poetes avantguardistes més importants del segle XX, Joan Brossa. Les Biblioteques de Mataró volen homenatjar-ho i per a l’ocasió han programat diverses activitats. Durant aquest mes els usuaris trobaran a les Biblioteques de Mataró aparadors culturals i mostres documentals per recordar el poeta. A més, el dimecres 20 i el dijous 21 els infants de les tertúlies infantils de la biblioteca Pompeu Fabra s’aproparan a la poesia de Joan Brossa a través de la lectura de “El Llapis màgic de Joan Brossa”, de Judith Barnés.
Les Biblioteques de Mataró commemoren el Dia Mundial de la Poesia amb activitats durant tot el mes
Data publicació: 06.03.2019