• Portada >
  • Agenda >
  • L’Aula de Teatre de Mataró engega una producció per representar el musical “Chicago” a Les Santes

Notícia

L’Aula de Teatre de Mataró engega una producció per representar el musical “Chicago” a Les Santes

Chicago

L’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró engega una producció pròpia, “Chicago”. El dia 25 de juliol a l’Espai Familiar de Les Santes s’estrenarà aquest famós musical sota la direcció d’un trio de luxe amb una gran experiència en el teatre musical: l’actor Mark Flynn, l’actor i coreògraf Rubén Yuste i el director musical, Dídac Flores.

El dia 14 de juny es farà el càsting per escollir els actors i actrius que formaran part del repartiment i que treballaran des de finals de juny fins a l’estrena. El càsting va adreçat a actors no professionals, però que tinguin una base del teatre musical.

Els actors i actrius seleccionats treballaran en la posada en escena final, però també rebran l’aprenentatge de la mà de tres professionals que han treballat amb destacats musicals del país.   

No es descarta la possibilitat de fer més bolos després de l’espectacle de Les Santes, si sorgeix la possibilitat.

Chicago es va estrenar el 1975 a Broadway amb música de John Kander, lletra de Fred Ebb i sota la direcció de Bob Fosse. És el segon musical més representat de la història de Broadway amb més de 8.000 funcions i el 2002 va passar a la pantalla gran amb un film protagonitzat per Catherine Zeta-Jones, Renée Zellweger i Richard Gere, entre d’altres.

Ambientada en la ciutat de Chicago durant l’època de la llei seca, el musical és una sàtira de la corrupció política a l'administració de la justícia criminal i sobre el concepte de les celebritats criminals i el paper dels mitjans de comunicació.

La direcció artística i musical de l’espectacle anirà a càrrec de tres professionals amb experiència i guardons en diferents musicals. Rubén Yuste per exemple ha participat en musicals  com ara  “Grease”, “Mamma Mia”, “Spamalot”, “Los Miserables”, "Forever Young" i “Sugar, ningú no és perfecte”, entre d’altres. Dels seus últims treballs destaca "Mar i Cel" de la companyia Dagoll Dagom on interpreta Malek, personatge pel qual rep el Premi BWW 2015 com a millor actor de repartiment; i “Homes Foscos” on interpreta a Ben i guanya el Premi BWW 2016 com a millor actor protagonista.

Pel seu cantó Marc Flynn, actor mataroní, ha participat en els musicals "Gerónimo Stilton & Fantàstics", “Per Sobre de totes les Coses” i “Nit de musicals. Una nit de Broadway'”, entre d’altres. Amb Rubén Yuste han produït “El despertar de la primavera”, un musical que ha estat tot un èxit de públic i crítica.

Dídac Flores és Músic, cantant i actor. Ha participat a musicals de renom com ara “Grease”, “Mar i cel”, “Lo tuyo y lo mio” i juntament amb Yuste i Flynn a “El despertar de la primavera”.

 

 
L’Aula de Teatre de Mataró engega una producció per representar el musical “Chicago” a Les Santes
Data publicació: 04.06.2018