• Portada >
  • Agenda >
  • L’Ajuntament organitza una jornada participativa de reflexió sobre l’activitat cultural a la ciutat

Notícies. Llibre Blanc

L’Ajuntament organitza una jornada participativa de reflexió sobre l’activitat cultural a la ciutat

Mataró pensa en la cultura

“Mataró pensa en la cultura” és el títol de la jornada participativa organitzada per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró que es farà el proper 14 de juny al Centre Cívic Pla d’en Boet. L’objectiu és analitzar l’estat actual de la cultura a la ciutat i buscar les millores possibles a aplicar.

Aquesta jornada, que està oberta a tothom, forma part del projecte d’elaboració del Llibre Blanc de la Cultura que la Direcció de Cultura va engegar a finals del 2013. El document recollirà les necessitats culturals bàsiques de la població a mig i llarg termini en funció dels objectius i reptes de les polítiques municipals que es decideixin.

Fins ara s’ha fet la fase de diagnosi amb anàlisi de l’activitat actual, estudi dels equipaments, coneixement de les entitats, tallers de debat als consells de participació i entrevistes individualitzades. Aquesta jornada forma part de la fase de propostes.

La jornada del 14 de juny començarà a les 9.45 h amb les acreditacions dels participants i després es presentaran els principals elements de diagnosi. A partir d’aquí, els participants es distribuiran en quatre taules temàtiques de treball: “Festes i cultura popular”, “Arts escèniques, música i cinema”, “Arts visuals, patrimoni i memòria” i “Foment de la lectura i cultura de proximitat”.

Per participar s’ha d’omplir el formulari de l'enllaç de la part dreta de la pàgina i enviar-ho a l’adreça cultura@ajmataro.cat o bé presencialment a les oficines de la Direcció de Cultura (carrer de
Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
L’Ajuntament organitza una jornada participativa de reflexió sobre l’activitat cultural a la ciutat
Data publicació: 28.05.2014