• Portada >
  • Agenda >
  • La quarta edició del Canta Grans se celebra al Teatre Monumental amb l’espectacle “De Berlín al Paral•lel”

Escola de l'espectador

La quarta edició del Canta Grans se celebra al Teatre Monumental amb l’espectacle “De Berlín al Paral•lel”

Logo Canta Gran

La quarta edició del Canta Grans se celebrarà el proper 24 de febrer, a les 19 h, al Teatre Monumental amb el títol “De Berlín al Paral·lel”. El concert, impulsat per l’Auditori de Barcelona i l’Ajuntament de Mataró a través del Servei d’Igualtat i Ciutadania i la Direcció de Cultura, compta amb la participació de prop de 80 ciutadans majors de 58 anys.

Enguany els protagonistes del Canta Grans són ciutadans que s’han apuntat a nivell individual i que interpretaran temes populars, sota la direcció escènica Ignasi Tomàs, com el “Remena nena”; “La vie en rose”; “Flor de nit”; “Marieta de l’ull viu” i un homenatge a Kurt Weill, entre d’altres.

Cada participant ha treballat individualment amb la directora musical del projecte, Montse Meneses i el pianista, Adrià Aguilera, a Can Gassol. Aquests assajos va ser el passat 8, 12 i 19 de febrer.

 

Gent Gran Activa

Canta Grans és un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de gent gran i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida.

Canta Grans es desenvolupa en dos formats: de manera alternativa, un any se celebra una cantata on hi participen les corals de gent gran; i un altre any, se celebra un concert on hi participen de manera individual persones a partir de 58 anys.

L’espectacle “De Berlín al Paral·lel” és gratuït amb invitació que es pot recollir a les oficines de Cultura Mataró, al web www.entradesculturamataro.cat i una hora abans a la taquilla del Teatre Monumental.
La quarta edició del Canta Grans se celebra al Teatre Monumental amb l’espectacle “De Berlín al Paral•lel”
Data publicació: 21.02.2018