• Portada >
  • Agenda >
  • Jordi Bosch i Emma Vilarasau interpreten la lectura dramatitzada de ‘Silencis’, de l'autor mataroní Toni Cabré

Lectura dramatitzada / Fet a Mataró

Jordi Bosch i Emma Vilarasau interpreten la lectura dramatitzada de ‘Silencis’, de l'autor mataroní Toni Cabré

Jordi Bosch David Ruano ©

Els actors Jordi Bosch i Emma Vilarasau oferiran la lectura dramatitzada de l'obra de l'autor mataroní Toni Cabré guanyadora del Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover, que indaga sobre certs aspectes criticables de la societat actual, a partir de la recerca de la identitat d’una persona desapareguda, implicada en fraus immobiliaris.

Sota la direcció dels mateixos Jordi Bosch i Emma Vilarasau, hi participaran també els actors Aleix Albareda, Clàudia Cos i Gemma Martínez. Aquesta és una coproducció de la Fundació Romea per les arts escèniques. És un acte del cicle ‘Fet a Mataró’, organitzat per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró que es podrà veure el pròxim dilluns 21 de novembre a les 20 h al Teatre Monumental. S’hi podrà assistir amb invitació reservada prèviament.

Al desembre, ‘Les verges virtuals’

Seguint amb el cicle ‘Fet a Mataró’, el dimarts 20 de desembre a les 20 h a Can Gassol, es representarà la lectura dramatitzada de l’obra ‘Les verges virtuals’, també de Toni Cabré. Aquest text va ser Premi Crèdit Andorrà. Sota la direcció de Moisès Maicas, els actors Mercè Pons, Sara Espígol, Edu Buch i Andrea Portella interpretaran aquesta lectura dramatitzada que forma part del Cicle de l’Associació d’Actors i Directors Preofessionals de Catalunya en col·laboració amb el Teatre Lliure.

Reserva d’entrades

Les invitacions per poder-hi assistir es poden recollir a Cultura (Carrer Sant Josep 9) de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h i també es poden reservar online

Toni Cabré i Masjuan va néixer a Mataró el 1957. Es va iniciar en l’activitat teatral a la Sala Cabanyes, al Foment Mataroní i al Xaloc del Casal Aliança, on va entrar en contacte amb el teatre independent dels setanta. Paral·lelament va realitzar curtmetratges en súper-8: Soll (1978), El Troc (1979) i Bis (1980), que van ser reconeguts en diversos certàmens. La seva vida professional s’ha mogut entre la docència, la gestió pública i l’escriptura de ficció dramàtica: dramaturg i guionista. Autor molt prolífic, tindrem ocasió de conèixer una mica més la seva obra amb aquestes lectures.
Jordi Bosch i Emma Vilarasau interpreten la lectura dramatitzada de ‘Silencis’, de l'autor mataroní Toni Cabré
Data publicació: 15.11.2016