Aula de Teatre

'Els avis neixen amb arrugues', a Argentona

aula de teatre

Els alumnes de l'Aula de Teatre portaran el taller 'Els avis neixen amb arrugues' a Argentona. Serà el pròxim 29 de gener, a la Sala d'Argentona, a les 18 h. En aquesta obra hi participen 18 alumnes del grup Aula Júnior de 13 anys, amb la col·laboració d’alumnes del grup de Gent Gran de l’Aula de Teatre. 

L'argument ens ofereix una aproximació a la tendresa que s’amaga en tota relació entre avis i néts. Una visió innocent i divertida sobre el pas del temps i el fet d’envellir. En definitiva, un homenatge als avis, d’avui i de demà.

Aquest taller, dirigit pel professor Oriol Colomer, és una mostra dels molts treballs realitzats durant el curs 2015-16 per part dels diferents grups de l’Aula de Teatre de l’Ajuntament de Mataró. El passat 16 de desembre, aquest mateix taller es va presentar al Centre Cívic Can Noé, amb la participació de l’EMMM (Escola Municipal de Música de Mataró), una demanda de l’Associació de Veïns del Barri Rocafonda.

La representació del dia 29 de gener es durà a terme gràcies al fet que l’Ajuntament d’Argentona a traves de la Fundació de Malalts del Parkinson del Maresme han convidat l'Aula de Teatre a presentar el taller al teatre La Sala d’Argentona. L'entrada és gratuïta. Una hora abans de l’espectacle hi haurà la taquilla oberta per adquirir les entrades.

 
'Els avis neixen amb arrugues', a Argentona
Data publicació: 17.01.2017