• Portada >
  • Agenda >
  • El nou Cicle de Sortim en Família presenta propostes per a tots els gustos

Sortim en família

El nou Cicle de Sortim en Família presenta propostes per a tots els gustos

Fragment cartell Sortim en Família

La nova temporada del cicle Sortim en Família, programada per la Direcció de Cultura, en col·laboració amb del Grup Xarxa Mataró, Circulant. Circ en moviment i AACC Maresme Titelles, ve carregada de propostes variades per oferir al públic familiar propostes professionals que existeixen a la ciutat ja sigui des de l’àmbit públic o privat. L’oferta inclou també activitats a la Casa de la Música i com a novetat incorpora el Col·lectiu Dans Invitro. Del 14 de gener i fins el 22 d’abril hi haurà 12 propostes de diferents disciplines escèniques: titelles, circ, teatre, dansa, màgia i concerts familiars.

En aquesta ocasió, la Direcció de Cultura incorpora a aquest cicle dues propostes dirigides a bebès i a adults perquè comparteixin una activitat a través de la dansa creativa. El moviment és el primer mitjà de comunicació per aquest bebè pel qual el llenguatge encara no existeix. Partint d’aquest principi, el moviment es constitueix com a mitjà d’expressió, de comunicació i de relació amb l’entorn i amb els altres. La primera cita serà el 18 de febrer a Can Gassol amb “Baobab” i la segona el 22 d’abril amb “Dansa per a nadons” a l’Aula de teatre, totes dues conduïdes pel Col·lectiu Dans Invitro.

La Casa de la Música és un projecte compartit per la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i Visualsonora, destinat a potenciar la música en viu en diferents àmbits: formació, creació, exhibició (concerts). A la Sala Clap es manté el cicle Xics’n’Roll, un programa d’activitats que contempla l’exhibició amb formacions musicals infantils, grups musicals que adapten les seves presentacions per al públic més menut. La programació inclou dos concerts familiars.  El dia 28 de gener serà el torn de “Abbey Road”, un homenatge a The Beatles. El 25 de febrer el concert recordarà les cançons d’uns altres grans de la música, “Tribut a Queen” a càrrec del grup MOMO.

La Xarxa Mataró, entitat amb una llarga trajectòria programant espectacles familiars a la ciutat, proposa tres cites per als nens i nenes de la ciutat. La primera serà el 21 de gener al Teatre Monumental amb “La gallina dels ous d’or” de ZumZum Teatre, un espectacle de teatre i titelles. I la següent és “Contes 1.0” de la Companyia de teatre a la fuga, Premi del públic al millor espectacle de la ‘Mostra d'Igualada. Fira de teatre infantil i juvenil’. I la darrera proposta és la “Dolce Vita” del Mag Lari, que portarà una sorprenent i original posada en escena plena d’humor, màgia i molta diversió.

L’AA CC Maresme Titelles oferirà també dos espectacles a la Sala Casal Aliança. La programació començarà el 14 de gener amb “La lletera trapassera” a càrrec de la Companyia Retox i es completarà amb “La princesa i el drac” de la Companyia Sim Salabim, l’11 de març, un espectacle emotiu i divertit, on es combina actors, titelles, ombres xineses i cançons.

La productora mataronina Circulant, circ en moviment! tornarà a oferir grans espectacles de circ a la Sala Casal Aliança. El 4 de febrer, per celebrar els vuit anys de Mataró, circ al casal, podrem veure “Circ a les golfes” de la Companyia Los Herrerita, on les famílies podran practicar circ en família, enfilant-se al trapezi, caminant per un fil, anant en monocicle, fent malabars... El 4 de març, la Companyia Circ Pistolet oferirà “Quan no tocàvem de peus a terra”, amb acrobàcies i equilibris de gran nivell i amb la música genuïna i suggerent d’Elèctrica Dharma. Finalment, el 22 d’abril, “Pep Bou Experiències” oferirà el nou espectacle del reconegut artista mundial Pep Bou i el seu fascinant univers format per bombolles de sabó.

 

Venda d’entrades

Pels espectacles al Teatre Monumental i Can Gassol, es podrán adquirir les entrades a la taquilla del Teatre Monumental des d’una hora abans de l’espectacle.o al web www.entradesculturamataro.cat.

Pel que fa als concerts del Cicle Xics’n’roll, es podrán obtener a la taquilla de la Sala Clap des de mitja hora abans o bé al web www.codetickets.com.

Mentre que les entrades dels espectacles organitzats al Casal de l’Aliança, es podran comprar a les oficines de l’Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22) de dilluns a dijous de 9 a 18 h i divendres de 9 del matí a 14  h; a la taquilla de la Sala Casal L’Aliança des d’una hora abans de l’espectacle; a la botiga Artijoc (carrer de Sant Cristòfor, 5); a  la llibreria Buc de Llibres (carrer de la Muralla del Tigre, 31, local 3); reserva d’entrades anticipades fins a una hora abans de l’espectacle: de titelles a hola@binixiflat.cat i de circ a circalcasal@circulant.cat,  al web www.quedat.cat/Categoria/Entrades o al web www.entradesculturamataro.cat.

El projecte compta amb el suport de l’Aliança de Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració d’Artijoc, jocs i joguines; Buc de llibres; Abacus i el web Sortir amb nens.

 

Més informació: Carla Pineda  (93 758 23 61 / 664 22 10 94  -  cpineda@ajmataro.cat)

 


 
El nou Cicle de Sortim en Família presenta propostes per a tots els gustos
Data publicació: 27.12.2017