• Portada >
  • Agenda >
  • Darrers dies per a participar en el tercer Concurs de Microteatre

Notícia | Arts escèniques

Darrers dies per a participar en el tercer Concurs de Microteatre

microteatre mataró

Darrers dies per a participar en el tercer concurs Microteatre Mataró que es durà a terme els propers 14 i 15 de desembre de 2018 en espais emblemàtics de la ciutat.

Les bases que regulen el concurs estableixen que s’hi poden presentar persones majors de 16 anys de forma individual o col·lectiva. La data màxima de lliurament de les propostes serà dijous 11 d'octubre a les 14 h a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró (c. de Sant Josep, 9).

El jurat que seleccionarà les obres a representar estarà format per tres persones de relleu en l’àmbit de les arts escèniques. Les obres participants, horaris i espais es faran públics el pròxim dimecres 14 de novembre.

S’atorgaran tres premis de votació popular entre totes les obres representades. El primer premi de 300 euros, el segon premi de 200 euros i el tercer premi de 100 euros.

El públic podrà accedir lliurement mitjançant uns circuits als espectacles i podrà votar-ne la qualitat, tot decidint els premis amb els seus vots través de les butlletes de participació que podran dipositar en unes capses que trobaran en cada espai d’actuació.

A la passada edició s’hi van presentar sis propostes, cinc de les quals van participar en el concurs. Les guanyadores del primer, segon i tercer premi van ser Pongo, de Marc Abril i Abril, 4 històries de terrorisme, de Pere Vàzquez i Maltas, i Curiosa coincidència, de Núria Peix i Batlle.

Podeu consultar les bases completes a l'enllaç adjunt situat a la dreta de la notícia
Darrers dies per a participar en el tercer Concurs de Microteatre
Data publicació: 04.10.2018