Activitats familiars

Cap de setmana per Sortir amb família

Llibert Fortuny

Aquest cap de setmana es podrà gaudir de diferents activitats familiars a la ciutat. A la tradicional arribada dels missatgers del dia 28 al matí s’afegiran dues propostes del cicle Sortim en Família i una del cicle De boca a orella.

La plaça Santa Anna acollirà una jornada intensa amb dues activitats. Per un cantó petits i grans podran jugar durant tot el dia amb els Ecoxocs, una divertida proposta de la companyia La Residual. L’activitat, organitzada per Xarxa, consisteix en jugar un partit de futbol d’una manera peculiar a sobre d’uns pneumàtics gegants amb rodes. Els Ecoxocs estaran en funcionament des de les 11.30 a les 14 h i de les 16.30 a les 19.30 h.

També a la plaça Santa Anna dissabte a les 12.30 h es podrà veure l’espectacle Pelat del mataroní Joan Català. Aquesta proposta que forma part del cicle De boca a orella combina circ, teatre i dansa en un viatge que porta a l’espectador a compartir amb l’actor la relació entre un home i un tronc.

Per acabar el cap de setmana cultural, diumenge 28 de desembre a la 18 h al Teatre Monumental petits i grans podran gaudir del concert familiar d’un dels millors saxofonistes del país: Llibert Fortuny. A I de cop sol! Llibert Fortuny mostrarà la màgia de la música i el que es pot arribar a fer amb un saxo i un ordinador.

Més informació de les activitats en l'enllaç adjunt. 
Cap de setmana per Sortir amb família
Data publicació: 22.12.2014