• Portada >
  • Agenda >
  • Can Marfà i la Nau Gaudí ofereixen horaris especials d’obertura amb motiu de la Festa al Cel.

Festa al Cel

Can Marfà i la Nau Gaudí ofereixen horaris especials d’obertura amb motiu de la Festa al Cel.

can marfà i nau gaudí

Els equipaments museístics de Can Marfà. Gènere de Punt i la Nau Gaudí obriran de les 11 a les 20 h els dies 19 i 20 de setembre amb motiu de la Festa al Cel.

Els visitants que aquests dies passin per Mataró podran gaudir de les exposicions temporals dels dos equipaments en aquest horari ininterromput i de manera gratuïta.

A Can Marfà es podrà veure Mataró, capital del gènere de punt i Intimitats. La roba interior dels segles XIX al XX. Per la seva banda a la Nau Gaudí es podrà descobrir una de les millors col·leccions particulars d’art rus a través de la mostra Art inconformista rus. Col·lecció Guéron.

Mataró, capital del gènere de punt presenta més d’un centenar d’objectes de diferent tipologia i cronologia: maquinària, indumentària, imatges i documents de la Col·lecció Jaume Vilaseca, que han estat seleccionats, documentats i restaurats amb l’objectiu de posar en valor una de les col·leccions més importants d’Europa en la seva especialitat i un patrimoni cultural estretament vinculat amb la ciutat de Mataró.

Intimitats. La roba interior dels segles XIX al XX és un viatge a través de més de dos segles d'història, de la mà de la roba interior, que en aquest temps ha viscut una autèntica revolució en un context de canvis profunds en els costums, l'economia, la tecnologia, la moral o l'estètica.

Art inconformista rus. Col·lecció Guéron mostra més d’un centenar d’obres dels artistes que van qüestionar l'art de la Rússia comunista: Arefiev, Boulatov, Bruskin, Chelkovski, Chemiakin, Kabakov, Kharitonov, Krasnopevtsev, Kropivnitskaia, Kropivnitski, Masterkova, Mikhnov-Voitenko, Nemukhin, Ney, Poutiline, Rabine, Shvartsman, Steinberg, Tselkov, Weisberg, Yakovlev, Yankilevsky, Zaborov, Zélénine i Zverev.

La proposta cultural dins la programació de la Festa al Cel es completa amb les propostes musicals de diumenge a partir de les 16 h. Tres xarangues animaran musicalment els visitants del Passeig Marítim per donar pas al concert de Macedònia a les 17 h a l’escenari ubicat al Passeig del Callao.
Can Marfà i la Nau Gaudí ofereixen horaris especials d’obertura amb motiu de la Festa al Cel.
Data publicació: 18.09.2015