• Portada >
  • Agenda >
  • Xics'n'Roll descrobreix El último de la fila

Sortim en Família / Música

Xics'n'Roll descrobreix El último de la fila

el último tributo Casa de la Música ©

Les Cases de la Música presenten Xics’n’Roll un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar i que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.

El Último de la Fila, va ser un grup de pop-rock espanyol format per Manolo García i Quimi Portet. Va néixer a Barcelona a la dècada dels 80. Manolo García participava en un grup anomenat Los Rápidos i Quimi Portet havia creat un grup anomenat Kul de Mandril. Comencen tocant cançons de Los Rápidos i no és fins al 1985 que decideixen fundar El Último de la Fila i es converteixen en un dels grups de més èxit durant les dècades dels 80 i 90, fent gires per tot Espanya i creant una extensa discografia. Quimi Portet va posar el seu gra de sorra el 1987 en l'eclosió del rock català i enregistrà el seu primer disc en solitari, Persones estranyes, compost per ell mateix i produït pels dos membres d'El Último de la Fila.

Reviurem els grans èxits de Manolo García i Quimi Portet arriben de nou en directe de la mà de la banda tribut Querencia animal. Amb un directe potentíssim i un so molt fidel a l’original, reviurem les cançons més mítiques del grup de pop-rock dels anys 80 i 90: El Último de la Fila! Molts de vosaltres podreu tornar a aquella etapa màgica i gaudir-la amb els més petits de la família i així moure tots junts l’esquelet!

Activitat recomanada a partir de 3 anys.

Entrada gratuïta: nens de 0 a 3 anys
Entrada anticipada: 8 € + despeses de gestió
Entrada a taquilla: 10 € + despeses de gestió
Paquet familiar (4 persones): 25 € anticipada + despeses de gestió
Paquet familiar (4 persones): 30 € taquilla + despeses de gestió

Organitza: Casa de la Música de Mataró
Sortim en Família / Música
Xics'n'Roll descrobreix El último de la fila
Diumenge 24 de febrer de 2019
12 h
Sala Clap

Públic familiar