Tallers de l'Aula de Teatre

West Side Story

West Side Story Damian Costa ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

El grup de Teatre Musical presenta aquesta adaptació del musical d'Arthur Laurents amb la direcció de Marc Flynn, Anna Herebia a la direcció musical i Gerard Mínguez a la direcció coreogràfica presenta aquesta adaptació del musical d'Arthur Laurents.
West Side Story és un musical basat en la historia de Romeu i Julieta de William Shakespeare que presenta dos grups de joves enfrontats pel seu origen. Enmig del conflicte naixerà l'amor entre la porto-riquenya Maria i el nord-americà Toni.

Direcció: Marc Flynn, Anna Herebia i Gerard Mínguez.
Intèrprets: Abril Batista, Ainara Soler, Anna Camprubí, Ariadne Sabater, Celia Lara, Claudia Fuentes, Claudia Valdivia, David Cuixart , Emma Luna, Fiona Moliner, Joan Oliver, Joan Roca, Jordi López, Júlia Holguera, Júlia Roca, Juliana Catarina, Marc Jimenez, Ona Vilardaga i Sara Núñez.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tallers de l'Aula de Teatre
West Side Story
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
dj 21 de juny 20 h / dv 22 de juny 20 h
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura