VII Festival Internacional d'Orgue

Visita guiada a l’orgue monumental

Raúl Prieto oferint una visita a l'orgue

Visites a l’orgue més gran de Catalunya tant pel nombre de tubs com per l’extensió dels teclats. Amb un gran valor històric, va ser construït amb l’objectiu que esdevingués un instrument perfecte. Comentades per l'organista Raúl Prieto, que mostra com funcionen els seus 4.557 tubs de fins a 6 metres d’alçada, els 4 teclats de 61 notes i el pedal de 32 notes. Activitat de 50 minuts amb multimèdia. Màxim 25 persones per grup. Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme.

Divendres 6 de juliol a les 13 i les 18 h. 

Inscripcions a l’Oficina de Turisme o al 93 758 26 98. Horari de juliol: de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 19 h.

Espai no accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Del 6 al 18 de juliol se celebra el VII Festival Internacional d'Orgue Mataró-Barcelona Jaume Isern. Mataró tornarà a reunir activitats diverses al voltant de l'orgue, donant rellevància a l'orgue monumental de Santa Maria, l'instrument històric més gran de Catalunya. Els visitants podran gaudir de concerts amb artistes amb un ampli reconeixement internacional, així com visites guiades a l'orgue o un taller de cant gregorià.

Trobareu tota la informació del festival al web www.fiorge.com.

Organitza: Ajuntament de Mataró. Col·laboren: Basílica de Santa Maria i Museu Arxiu de Santa Maria
VII Festival Internacional d'Orgue
Visita guiada a l’orgue monumental
Divendres 6 de juliol de 2018
13 i 18 h
Basílica de Santa Maria