Fem dansa

VIII Mostra de Dansa

Mostra de Dansa

"Ballem a la panxa de la mare, als braços del pare, caminant amb un amic, a la festa del poble… i ballant produïm la nostra vida, i sobretot movem les nostres emocions i les nostres sensacions". (Joan Serra, juny de 2010).

Des de les escoles de Mataró i de la comarca, ja fa vuit anys que se celebra aquesta trobada de tot l’alumnat per compartir un moment de ball, per sentir i gaudir, per deixar fluir i moure’s, amb les ganes de ballar tots junts i fer-ho arribar a tothom que vulgui acompanyar-los.

Aprenen a compartir i a expressar, a descobrir que el cos ajuda a explicar el que se sent. Aquest any quasi 1.300 alumnes, de 26 centres educatius, ballaran junts sis peces, des del ball més tradicional fins a algun de més modern. En especial aquest any es ballarà l’entrada del ball de bastons de Mataró.

L’acte serà conduït per Laida Tanco, experta en dansa tradicional, pedagogia de la dansa i llenguatge del cos, que ha estat la coreògrafa i formadora dels mestres dels centres participants. Hi haurà dues actuacions: la primera, dels mestres de les escoles participants, seguidament, tot l’alumnat farà una actuació conjunta.

Organitza: Pla Educatiu d'Entorn de la Direcció d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró
Fem dansa
VIII Mostra de Dansa
Dimecres 25 d'abril de 2018
10 h
Espai Firal del Parc Central