Visita guiada

Un tast d'art a Ca l'Arenas

Ca l'Arenas

Visita guiada a Ca l’Arenas, Centre d’Art del Museu de Mataró. Us proposem un recorregut per conèixer l’arquitectura de la Casa Arenas, la figura de l’artista i la rellevància de la col·lecció d'art que s’hi conserva i exhibeix.

Durant la visita es farà un recorregut per conèixer els trets arquitectònics més rellevants de la Casa Arenas, obra de l'arquitecte mataroní Emili Cabanyes, construïda a final del segle XIX, a través de les transformacions que s'hi ha fet per convertir-la en un espai per a la conservació i difusió de l'art a Mataró.

L'edifici és un immoble característic de l’eclecticisme estilístic de l'època de construcció, amb elements compositius d’influència anglesa i del primer modernisme. Ens fixarem especialment en els elements originals conservats: la façana original, i a la planta baixa la distribució d'estances on s’ha restituït fusteries, vidres glaçats i paviments hidràulics, així com la decoració de l’habitació Art Decó. El recorregut per les exposicions permetrà copsar la rellevància del llegat Arenas, així com també fer un tast de l'activitat artística a la ciutat i de les col·leccions que s'hi exhibeixen.

Organitza: Museu de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Visita guiada
Un tast d'art a Ca l'Arenas
Diumenge 27 de desembre de 2015
12 h
Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró