• Portada >
  • Agenda >
  • Trobada dels clubs de lectura de les Biblioteques Municipals del Maresme

El Club del Llibre

Trobada dels clubs de lectura de les Biblioteques Municipals del Maresme

Pedrolo

Any Manuel de Pedrolo
21è Aniversari de la Biblioteca

Cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials. 

Commemoració del centenari del naixement de l'escriptor Manuel de Pedrolo amb el recital Si el llibre crema, no l’apaguis a càrrec d’Àngels Bassas, veu i Ana Comellas, violoncel. Una lectura dramatitzada que permetrà conèixer el dramaturg, el narrador i el poeta i, alhora, la persona compromesa, creativa i intensa. A continuació una xerrada al voltant de la vida i obra de Manuel de Pedrolo de les mans d’Adelais de Pedrolo (filla de Manuel de Pedrolo), Antoni Munné-Jordà (escriptor, corrector lingüístic i redactor de la revista Serra d'Or) i Anna Maria Villalonga (escriptora, professora de filologia de la Universitat de Barcelona i comissària de l'Any Pedrolo). Al final de l’acte el públic assistent podrà adreçar als experts les preguntes o comentaris que desitgin.

Gratuït amb invitació. Recollida d'entrades del 12 al 23 de novembre a Direcció de Cultura, Biblioteca Pompeu Fabra i Biblioteca Antoni Comas.

Organitza: Biblioteques de Mataró – Ajuntament de Mataró – Gerència de Serveis de Biblioteques
El Club del Llibre
Trobada dels clubs de lectura de les Biblioteques Municipals del Maresme
Dijous 29 de novembre de 2018
19 h
Teatre Monumental
Entrada lliure amb invitació