Presentació de llibre

Tot sembla tan senzill

Tot sembla tan senzill

Presentació de l'antologia-disc publicada per l’Editorial Fonoll. Poemes de Montserrat Abelló musicats per Celeste Alías.

Tot sembla tan senzill sorgeix de l’admiració i l’amor que la cantant Celeste Alías sent per Montserrat Abelló (1918-2014), una de les poetes més significatives i prestigioses de la literatura catalana del segle XX i XXI. Alías, una de les veus amb més personalitat i projecció de l’escena musical catalana, ha musicat la paraula d’Abelló i la porta a l’escenari amb la complicitat de tres músics, Santi Careta (guitarra), David Mengual (contrabaix) i Oriol Roca (bateria), i tres poetes, Laia Noguera, Meritxell Cucurella i Sònia Moya. 

Després de la mort de la poeta, que coneixia algunes d’aquestes cançons amb lletra seva i se sentia il·lusionada amb el projecte, Celeste Alías ha continuat teixint música i poemes, i ha acabat creant un espectacle i un disc lluminós i emotiu en què la paraula d'Abelló pren nous matisos i reflexos i la música s’amara de la dicció d’aquesta poeta excel·lent i estimada.

Laia Noguera ha acompanyat la cantant des del començament del seu viatge per la poesia d’Abelló, i ha col·laborat a completar la tria de l’antologia-disc publicada per l’Editorial Fonoll.

Organitza: Buc de Llibres
Presentació de llibre
Tot sembla tan senzill
Dijous 16 de febrer de 2017
19.30 h
Buc de Llibres