Concert

The Ohio Big Band

foto de la banda

Què ens motiva a decidir incloure aquesta formació en el cicle de música d’aquesta temporada? Dons, ni més ni menys, que la voluntat de donar una oportunitat a intèrprets o formacions que estan al començament de la seva carrera o bé cursant uns estudis en escoles de música i acadèmies, i que necessiten un suport per donar-se a conèixer.

Enguany volem que el públic de Mataró gaudeixi de l’actuació d’aquesta jove formació, The Ohio Big Band. Formada l'any 2012 en el si de l’Escola de Música El Carreró, de Mataró, The Ohio Big Band és una formació molt jove liderada per Enric Serras.

Des del seu primer concert a la Sala Clap de Mataró l’any 2013, han actuat en altres llocs de Catalunya, Espanya i Suïssa. També van actuar en el IV Festival de Jazz de Torre Llauder de Mataró, agost 2015, al Festival de Emusik de San Sebastián, maig 2016, i al Jazz Galet Club de Sant Pol de Mar, juny 2017. Han actuat amb la cantant Txell Sust, la Monica Green i amb la Contrabaix Big Band de Sant Feliu de Llobregat.

La banda està formada per 19 intèrprets, d’edats compreses entre els 10 i els 23 anys. Consta de cinc saxos, cinc trompetes, un clarinet baix, dos trombons, bateria, congas, guitarra elèctrica, baix elèctric, teclat i veu.

Organitzen: Foment Mataroní i Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró
Concert
The Ohio Big Band
Diumenge 29 d'abril de 2018
18 h
Foment Mataroní
5 euros