• Portada >
  • Agenda >
  • Suu + Germà Negre + Txarango + Mataró Rumba All Stars + Pawesome & Kieb

Dissantes

Suu + Germà Negre + Txarango + Mataró Rumba All Stars + Pawesome & Kieb

Txarango

Torna la gran festa solidària de Les Santes: una marató d’activitats per a totes les edats que en aquesta sisena edició presenta com a novetat el canvi d’ubicació: la platja del Varador. 

Suu és un fenomen musical sorgit a les xarxes socials que combina el pop, el reggae, l’ska i la rumba.

El grup de folk d’aire festiu Germà Negre reapareix als escenaris a la nostra ciutat per presentar el seu nou disc, Molt de porc i poca salsitxa.

Passada la mitjanit serà el moment del plat fort amb Txarango: música festiva, de qualitat i amb missatge, que barreja ritmes jamaicans, rock i sonoritats llatines connectant amb el públic d’una manera única.

Aquest 2018 el grup del Ripollès ha rebut quatre Premis Enderrock per votació popular: al millor disc de pop-rock, a la millor cançó, al millor directe i al millor artista.

La festa continuarà amb Mataró Rumba All Stars i la seva animada revisió dels clàssics de la rumba. La nit acabarà amb la sessió musical dels discjòqueis Pawesome & Kieb.

Les Dissantes és una iniciativa de la Fundació el Maresme, una entitat amb més 50 anys de recorregut que promou la inclusió social i la participació activa de les persones amb discapacitat intel·lectual. El projecte es visualitza amb el personatge d'en Santi, molt present a la ciutat. Les activitats del Dissantes són gratuïtes, i la recaptació de les barres, el sopar i el marxandatge es destinen a projectes per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.