Espectacle audiovisual

Supernit a les biblioteques

supernit

El Senyor de les Ombres està robant llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, està traient els malvats de dins dels llibres i els guarda en un bagul.

La nit del 31 de maig els alliberarà tots perquè envaeixin el món. Només ho pot aturar la màgia positiva, com la de la Nenúfar i la Matoll, però elles soles no poden fer-ho.

La missió de la “Supernit a les biblioteques” és que tots els súpers facin màgia per aturar el Senyor de les Ombres i retornar els malvats als llibres. 

L’activitat és totalment gratuïta, però la capacitat dels espais és limitada per la qual cosa cal inscriure’s prèviament a la biblioteca. Els assistents s’han de presentar en alguna de les biblioteques que hi participen, una mica abans de les 20 h, acompanyats d’algun adult. La “Supernit a les biblioteques” començarà a les 20 h i tindrà una durada d'una hora.

Els nens i nenes hauran d’anar a la seva biblioteca amb les orelles èlfiques preparats per combatre el Senyor de les Ombres. Al llarg de l’acte els participant aprendran a fer servir la seva màgia per retornar els malvats als llibres. Si ho aconsegueixen, els llibres retornaran a les biblioteques amb els malvats de nou a les pàgines d’on no haurien d’haver sortit mai.

 

Organitzen: Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, Coorporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A., Ajuntament de Mataró i Biblioteques de Mataró
Espectacle audiovisual
Supernit a les biblioteques
Divendres 31 de maig de 2019
20 h
Biblioteques de Mataró
Cal inscripció prèvia

Públic familiar