Tallers de l'Aula de Teatre

Som-ni d'una nit d'estiu

Som-ni d'una nit d'estiu Damian Costa ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

El Taller d’integració teatral dirigit per Jaume Amatller, Notxa, és una adaptació de l’obra original de William Shakespeare.
El Som-ni d’una nit d’estiu és un cant a la joventut i a la llibertat d’estimar i ser estimat, escrit i adaptat d’una manera dinàmica i divertida. Els nostres protagonistes seran els propis alumnes, convertits en una companyia de teatre, que ens parlaran de l’amor, la joventut, les ganes de viure i la felicitat, tot com si fos un culebrot.

Direcció: Jaume Amatller .
Intèrprets: Ana Maria Bernabé, Bernat Rubio, Carles Simó, Cristina Casas, Cristina Sánchez, Gerard Pérez, Inmaculada Rivilla, Inmaculada Mula, Laura Guerra, Laura Rua, Maria Asuncion Llige, Maria Morera, Maria Teresa González, Marta Faixa, Pedro Jose Torres, Raul Gil, Sergio Botín i Silvia Sarra.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tallers de l'Aula de Teatre
Som-ni d'una nit d'estiu
Dilluns 11 de juny de 2018
19 h
Teatre Monumental
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura