Concert

Shirley Davis & The Silverbacks

Shirley Davis & The Silverbacks

La cantant Shirley Davis, la nova diva del Soul a Europa segons Sharon Jones, és l'escollida per iniciar un nou cicle de la Casa de la Música de Mataró, el Black Sounds, programació de Músiques Negres a Mataró. El Black Sounds és una programació estable de Músiques Negres que té com a objectiu apropar estils musicals afroamericans com el Blues, Soul, Funk i Rhythm&Blues a Mataró.

Aquesta programació vol portar a la ciutat artistes de talla internacional com The Reverend Shawn Amos, Shirley Davis i J.P Bimeni, entre d'altres, per portar els sons originals de cada estil. 

El Black Sounds neix agermanat amb el Black Music Festival de Girona i gràcies a la col·laboració amb l'agència promotora Sound Dealers.

Shirley Davis és una potent cantant australiana que es va posar al capdavant de The Silverbacks per donar forma al seu primer àlbum Black Rose; una aposta clara pel soul sense adulterar, amb pinzellades d'afrobeat. Dos anys més tard tornen a la càrrega amb l'estrena de Wishes and Wants, un disc enèrgic, intens i plegat d'himnes de soul inapel·lables, que no deixarà de fer-vos vibrar.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del tutor legal.

Organitza: Casa de la Música de Mataró
Concert
Shirley Davis & The Silverbacks
Dissabte 28 d'abril de 2018
21 h
Sala Clap
12 euros anticipada / 15 euros a taquilla