Vermut musical

Sandra Bautista

Sandra Bautista

El Vermut musical del Palau està dins del programa d'actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora, organitzats pel Servei de la Dona de l'Ajuntament de Mataró.

Un vermut musical és l'excusa perfecta per anar a prendre una cervesa amb els amics o a fer un vermut amb la família. I a més a més, amb música!

Els vermuts musicals són una proposta de la Casa de la Música de Mataró i de les associacions de veïns de la ciutat perquè gaudeixis dels migdies de diumenge i dels parcs de Mataró, amb una beguda, unes patates, unes olives i música de proximitat i de qualitat.

Sandra Bautista la guanyadora de la darrera edició del concurs Sona9 i una de les perles de la pedrera musical catalana. Talent, joventut i una veu dolça i incisiva. La Sandra beu de la tradició anglosaxona i també d’autors sud-americans, sobretot de Jorge Drexler. Sens dubte, la seva versatilitat i harmonia vocal la situen com a ferma candidata a fer-se un lloc entre les veus més reconegudes del moment musical. En el seu primer treball La casa de les mil olors (2017) la Sandra es despulla per desgranar amb emoció, proximitat i intimisme un repertori de cançons pròpies produïdes per Marc Ferrando. Amb més de 30 concerts des del llançament del primer disc, la Sandra ha telonejat artistes de renom com Doctor Prats o Els Amics de les Arts i ha compartit festivals amb El Petit de Cal Eril, Nuria Graham, La Sra. Tomassa, Est Oest, Gemma Hummet o Gossos. Darrerament ha rebut diversos reconeixements, entre els que destaquen els primers premis del Festival Riubombori i del Karquinyoli Festival, així com el concurs Joan Trayter.

Organitzen: Casa de la Música, Associació de Veïns del Palau i Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD) de l’Ajuntament de Mataró
Vermut musical
Sandra Bautista
Diumenge 10 de març de 2019
12 h
Parc del Palau