III Mostra de Cinema de Muntanya de Mataró

Return to Mount Kennedy

fotograma del film

L’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró (AGRUPE) i la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró presenten la 3a Mostra de Cinema de Muntanya de Mataró. Les deganes de l’excursionisme de Mataró volen donar a conèixer els esports de muntanya i promocionar el cinema de muntanya fent especial atenció al cinema fet al nostre país.

La mostra constarà de dos passis al cinema Foment, els dies 6 i 13 de juny, i un concurs de fotografia a Instagram.

Dia 6 de juny

19.45 h Presentació de la mostra

20 h Visionat del documental Return to Mount Kennedy, d'Eric Becker. USA, 2018. 80 min. Gran Premi 2018 i premi Boreal al millor guió 2018 (Festival de Torelló).

El 1965 Jim Whittaker, primer americà al cim de l'Everest, va escalar per primera vegada un cim remot del Yukon, més tard anomenat Mount Kennedy en honor del president dels Estats Units. En aquella primera ascensió hi va participar Robert Kennedy, germà del president que també fou assassinat. Els fills dels dos protagonistes intentaran reviure l'ascensió dels pares en un documental sobre l'amistat, els drets humans, el medi ambient i l'aventura.

Entrada gratuïta fent una donació d’algun dels següents productes: oli, llet, llegums cuits, sucre o diners, que aniran destinats a Càritas.

Organitzen: Agrupació Científico-Excursionista de Mataró i Unió Excursionista de Catalunya de Mataró
III Mostra de Cinema de Muntanya de Mataró
Return to Mount Kennedy
Dijous 6 de juny de 2019
19.45 h
Foment Mataroní
Donacions voluntàries de productes alimentaris