Convocatòria

Premis Puig i Cadafalch d'arquitectura

imatge del Concurs

El concurs d’idees està convocat per l’Ajuntament amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. S’adreça a arquitectes i professionals legalment capacitats, que presentin projectes per a la recuperació de la Muralla d’en Titus i el seu entorn més proper. Aquest indret de Mataró amb accés des de la baixada de Santa Anna, poc conegut i actualment en estat de deteriorament, conserva alguns trams destacats de la muralla del segle XVI de la ciutat.

El concurs es regula mitjançant les seves bases específiques. Els projectes seran valorat per un jurat format per representants i tècnics de l’Ajuntament, del Consell municipal del Patrimoni arquitectònic i ambiental de Mataró, del Col•legi d’arquitectes i del Col·legi d’aparelladors de Barcelona.

Hi haurà un primer premi valorat en 5.000 € (IVA inclòs), que corresponen a una dotació econòmica de 3.000 € (IVA inclòs) finançada per l’Ajuntament de Mataró, i una beca de l’Escola Sert valorada en 2.000 € finançada per la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. El premi no comporta l’encàrrec del projecte.
 

També es preveuen dos accèssits valorats amb 2.500 € (IVA inclòs) cadascun, corresponents a una dotació econòmica de 1.500 € finançats per l’Ajuntament de Mataró i una beca de l’Escola Sert valorada en 1.000 € finançada per la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Ajuntament de Mataró i Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Convocatòria
Premis Puig i Cadafalch d'arquitectura
Mataró
Fins al 28 d'abril