Presentació literària

Premi Helena Jubany

Helena Jubany

Lliurament del X Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats

L’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente, l'Ajuntament de Mataró i el diari ARA convoquen el premi amb la finalitat de mantenir viu el record de l'Helena, enamorada del món dels llibres des de tots els angles i d'encomanar el seu gust per la lectura i la ficció literària tant en el vessant escrit com en el de la transmissió oral.

Aquesta serà la desena edició del premi de narració curta i contes per ser explicats. El premi estarà dotat amb 3.000 € i amb la publicació de l'obra guanyadora amb el diari Ara.

El jurat estarà format per Cristina Valls, en representació de les biblioteques de Mataró, Elvira Carrió, directora de l’IB Pla d’en Boet, Esteve Guardiola, llibreter i narrador oral, Llorenç Soldevila, professor de la Universitat de Vic, Núria Ribas, directora de la biblioteca de Sentmenat, Roser Ros, presidenta de Tantàgora, Roser Trilla, professora de llengua i literatura de l’IB A. Satorras, Xavier Vidal, guanyador del IX Premi Helena Jubany, i Joan Jubany, que actuarà de secretari amb veu però sense vot.

Organitza: Associació Cultural Helena Jubany i Lorente – Biblioteques de Mataró – Ajuntament de Mataró
Presentació literària
Premi Helena Jubany
Dissabte 2 de desembre de 2017
12 h
Biblioteca Pompeu Fabra