Concert

Partidaris

foto grup

El grup maresmenc ens torna a proposar una vetllada musical per Sant Esteve, aquesta vegada acompanyat per acordió amb nous arranjaments. Partidaris repassaran alguns dels temes que els han acompanyat aquests 11 anys als escenaris, i serà un concert molt especial, perquè el grup deixarà els escenaris una temporada i es concentrarà a treballar noves versions i renovar el repertori.


Energia, reivindicació i bones cançons són els elements clau de la seva aposta. Amb un directe sòlid, que veu de l’essència de la música d’autor i la visió contemporània dels músics que formen el grup, música i lletres estan lligades per precisos arranjaments i una instrumentació de caire mediterrani, que confereix al conjunt un so intimista i acollidor. Partidaris interpreta versions d'autors tan coneguts com Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Pedro Guerra, Ovidi Montllor, Ismael Serrano o Jorge Drexler, cançons de sempre transportades de manera valenta i sense nostàlgia als nostres dies.

Durant aquests anys hi ha hagut diversos canvis en la composició del grup, però s’ha conservat sempre la idea original. Al llarg de la seva trajectòria s'han autoeditat diversos treballs i enregistraments en directe, entre els quals destaca el DVD En directe al Clap

 

Ramon Puigvert (veu), Xavier Dangla (guitarres), Oriol Albet (acordió, teclats i guitarra), Xavier Patau (baix i contrabaix i elèctric), Meritxell Soler (percussió) i Carles 'JC' Tomé (bateria). 

 

Organitza: Casa de la Música de Mataró