Concert

Partidaris

Partidaris

Tradicional concert de Sant Esteve

La proximitat del grup Partidaris amb el públic fa possibile que cada concert es converteixi en un moment irrepetible. Després de setze anys del primer Sant Esteve, Partidaris ens oferiran un repertori renovat amb una aposta ferma per la cançó reivindicativa, de protesta, compromís social i llibertat. 

Energia, reivindicació i bones cançons són els elements clau de l'aposta del so de Partidaris. Un directe sòlid, que beu de l'essència de la música d'autor i la visió contemporània dels músics que formen el grup. Música i lletres es troben unides per precisos arranjaments i una instrumentació d'aire mediterrani, que confereix al conjunt un so íntim i acollidor. Amb versions d'autors tan coneguts com Lluís Llach, Aute, Ovidi Montllor, Pedro Guerra, Moustaki, Ismael Serrano o Raimon.

Cançons de sempre, transportades de forma valenta i sense nostàlgia als nostres dies. Durant setze anys s'han succeït diversos canvis en la composició del grup, però s'han conservat sempre l'esquema i la idea original. Al llarg de la seva trajectòria, Partidaris ha autoeditat diversos treballs i enregistraments en directe, destacant el seu DVD En directe al Clap i Partidaris, 10 anys.

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats del tutor legal.

Organitza: Casa de la Música de Mataró