Tallers de l'Aula de Teatre

No tenim temps!

No tenim temps Damian Costa ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

El grup El meu primer test teatral B dirigit per Carla Lindström presenta aquesta creació col·lectiva i adaptació de textos de Josep M. Espinàs, Michael Ende i Moussa Ag Assarid.

En un poble tranquil, on la gent sempre ha gaudit de temps per fer les coses, hi apareix un individu sospitós. Aquest visitant alterarà el dia a dia dels seus habitants, tot fent-los creure que no hi ha temps per perdre. Algú hi haurà de posar remei, perquè el cap i al fi el temps és vida.

Direcció: Carla Lindström
Intèrprets: Cesca Boladeras, Ivan Colomo, Carla Floriach, Erik Gonzàlez, Gina Juan, Izaskun Larrea, Oriol Lladó, Noa Leifer, Cèlia Medina, Laura Muñoz, Dídac Pérez, Elna Prats, Tura Prats, Jannat Rmadi, Manel Rodríguez, Laia Vaqué i Aleix Zarza.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tallers de l'Aula de Teatre
No tenim temps!
Diumenge 10 de juny de 2018
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura