Concert familiar | Xics'n'roll

Momo. Tribut a Queen

Momo

“The show must go on” va deixar dit en Freddie Mercury i, 25 anys després de que ens deixés, és el que proposa Momo, continuar amb el show. Un show ple de llum, color, rock i sobretot d'un demolidor so Queen.

Xics’n’Roll és un programa d’activitats amb formacions musicals infantils, grups musicals que adapten les seves presentacions per al públic més menut i grups tributs que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock. Una proposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills i que dona continuïtat i unifica el cicle presentat per la Casa de la Música de Manresa i Stroika, amb els cicles de música per a menuts i rock en família. I que des de setembre s’exporta a la resta de cases de la música (Clap, Salamandra i La Mirona).

Activitat recomanada a partir de 3 anys.

Menors de 16 anys, acompanyats pel tutor legal.

Preu entrada a partir de 3 anys: 8 € anticipada + despeses de gestió, 10 € taquilla / Adults: 10 € anticipada + despeses de gestió, 12 € taquilla. Pack familiar (2 adults + 2 nens): 25 € anticipada, 30 € taquilla

Organitza: Casa de la Música de Mataró
Concert familiar | Xics'n'roll
Momo. Tribut a Queen
Diumenge 25 de febrer de 2018
12 h
Sala Clap

Públic familiar