• Portada >
  • Agenda >
  • Margalida Followthelida i Chiwaka + micro obert

Perifèric Poetry

Margalida Followthelida i Chiwaka + micro obert

Margalida Followthelida i Chiwaka Buenos Días

Perifèric Poetry és un espectacle de micro obert de poesia que forma part d'una xarxa de micros oberts que connecta Mataró amb Sant Boi, Badalona i Terrassa. Hi té cabuda tota mena de manifestació poètica però es fa principal èmfasi en la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l'obre un artista convidat per a l'ocasió i després s'obre un micro per a tota persona que vulgui pujar a l'escenari.

Des de Mallorca ens arriben aquests dos artistes:

Margalida Followthelida

Margalida és de l'any 1992. Coordina classes de Poetry Slam per a adolescents en instituts i ha recitat a València, Mallorca, Andalusia, Castella, Brussel·les i en un descampat de Pola de Siero. La "titulitis" l'avorreix així que prefereix explicar-vos que li obsessionen els corbs, la mar i els albercocs. És un peix de poble, ho sabreu per com respira. Si la veieu, oferiu-li pizza i un llibre de Sylvia Plath. Us ho agrairà amb cares rares i ulls ametllats.

Chiwaka Buenos Días

Va néixer als 90, com tota la decadència actual. Enumerar el nombre d'oficis que ha exercit seria un acte fútil, perquè l'han acomiadat de tots (ell dirà que es va acomiadar, però és mentida). Entre acomiadament i acomiadament, ha participat en 6 campionats d'Espanya de Slam representant a diferents ciutats. Actualment és artesà a temps parcial, perquè ho compagina amb una quasi addicció a les videoconsoles. Podríem dir que la seva única especialitat és tenir una veu seductora (herència del seu pare) i que surt amb bona cara a les fotos. De debò, en persona perd molt.

Organitza: Cafè de Mar
Perifèric Poetry
Margalida Followthelida i Chiwaka + micro obert
Dijous 17 de gener de 2019
21 h
Cafè de Mar
Taquilla inversa