Perifèric Poetry

Malvares de Moscoso + micro obert

Malvares

El protagonista del Perifèric Poetry Mataró de desembre, en David Trashumante, va definir Malvares com "una metralladora de paraules, intensitat i compromís".

Malvares entra en el món de la música l'any 2003, amb el grup de rap Os Trasnos de Moscoso, publiquen dues maquetes, Denominación de Orixe: Rap do País (2007) i Casa da Joaquina (2011), i recorren Galícia compartint escenari amb artistes de la talla de Nach, Morodo, Triángulo de Amor Bizarro, Tote King… És aquest darrer any, el 2011, quan entren en contacte amb la poesia i l'Spoken Word, i participen en esdeveniments com el Poetry Slam Vigo o el Festival Internacional Kerouac de Vigo de Poesia e Performance.

Fa dos anys van treure un single homenatjant l'escriptor i lingüista Ricardo Carvalho Calero, titulat A Orquestra Filarmónica de Osaka (Remixes), amb la col·laboració d'artistes gallecs i xilens de l’àmbit de la música electrònica. Malvares també forma part de Rebeliom do Inframundo, una de les bandes més prometedores de l’escena gallega. Junts acaben d'editar Lume e Rebeliom, un disc en què el rap es barreja amb el reggae, la música tradicional, l'Spoken Word… Aquests dos últims treballs porten el segell de l’editora lusòfona Língua Nativa, projecte que dirigeix juntament amb el productor Ricardo Cascalhar (Deloise).

Perifèric Poetry és un espectacle de micro obert de poesia que forma part d'una xarxa de micros oberts que connecta Mataró amb Sant Boi, Badalona i Terrassa. Hi té cabuda tota mena de manifestació poètica però es fa principal èmfasi en la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l'obre un artista convidat per a l'ocasió i després s'obre un micro per a tota persona que vulgui pujar a l'escenari.

Organitza: Cafè de Mar
Perifèric Poetry
Malvares de Moscoso + micro obert
Dijous 16 de maig de 2019
21 h
Cafè de Mar
Taquilla inversa