Tast de jazz. VI Festival a Torre Llauder

Magnolia, amb Myriam Swanson

Myrima Swanson

El clos arqueològic de Torre Llauder torna a acollir una nova edició del cicle Tast de Jazz. Enguany és la 6a ocasió que aquest important conjunt arqueològic acull destacats concerts de jazz, maridat amb tast de vis i menjar.

Una vegada més la programació combina grans músics, tant de nivell internacional com nacional, al costat de joves promeses del jazz de casa nostra.

El primer grup serà Magnolia, liderat per Myriam Swanson. Aquest és un qartet d’esperit americà que, a més de revisar els clàssics, que interpreta un repertori amb cançons d’Ella Fitgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney, unes cançons que acompanyen a Myriam Swanson des dels seus inicis i que ha volgut compartir amb músics brillant, en una sessió plena de força. Un convit a l’espectador a submergir-se en un estat d’ànim evocador que el transportarà des dels paisatges del Broadway dels anys trenta, als musicals de Cole Porter dels cinquanta; de Duke Ellington a Ella Fitgerald, de Sara Vaughan a Julie Londo, entre d’altres. El cinema i el jazz s’uneixen en un ambient acollidor i agradable.

Miriam Swanson, veu
Francesc Capella, piano
Paco Weht, contrabaix
Xavi Hinojosa, bateria

Durant els concerts al Clos Arqueològic de Torre Llauder podreu gaudir de vins i menjars, un bon maridatge amb el millor jazz, en un espai històric excepcional.

Venda d’entrades a la Direcció de Cultura (c. de Sant Josep, 9), a www.entradesculturamataro.cat i des d’una hora abans a la taquilla.

Equipament no accessible a persones amb discapacitat física.

 

Organitza: Biblioteques de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tast de jazz. VI Festival a Torre Llauder
Magnolia, amb Myriam Swanson
Dijous 24 d'agost de 2017
21 h
Vil·la romana de Torre Llauder
9 euros