Presentació de llibre

Lisailla

Detall portada llibre

Lisailla, de Crescen García Mateos, Ediciones Carena.

Una dona s’enfronta al seu destí. Des de ben menuda, el seu rumb està marcat pel seu origen. Però la seva determinació, constància i coratge, faran d’ella una força inabastable que travessarà les proves més difícils de l’existència tot forjant un caràcter tan salvatge com seductor, tan tendre com exigent.

Els diversos escenaris que recorre la narració, localitzats a Europa i Àfrica, no només serveixen de marc esplèndid a l’acció precisa del relat; constitueixen, d’alguna manera, la permanent adversitat que una ardent voluntat sabrà dominar i vèncer. Lisailla no només s’enfronta al seu entorn, és, abans que res, l’imperatiu moral d’un designi que no es resigna, que no cedeix davant les xacres de la seva època, que no accepta la radical injustícia que la rodeja.

Èbria d’amor i de tendresa, de lluites ferotges per a un món nou, de dolor i esperances ben fonamentades. Lisalla constitueix la trama d’un magnífic relat que no deixarà indiferent a cap lector. Una estupenda novel·la amb la qual iniciar la més arriscada i perillosa aventura del nostre temps: la de transformar el món.

Intervindrà: Crescen García Mateos, autora.

Organitza: Buc de Llibres
Presentació de llibre
Lisailla
Dijous 24 de gener de 2019
19.30 h
Buc de Llibres