Tallers de l'Aula de Teatre

Línia Vermella

Línia roja Damian Costa ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

El grup Aula júnior 16 anys dirigit per Marta Hernàndez presenta aquesta versió lliure del text de Volker Ludwig i Birger Heymann.

La Sara marxa del seu poble per anar a viure amb la seva parella, en Ricki –el cantant dels Súrfers– a Barcelona.
Tot just arribar al metro li roben tot el que porta al damunt; la línia vermella està avariada i no funcionarà fins a nou avís.
Mentre espera, la Sara es trobarà amb un sèrie de personatges de l’underground dels anys 80 que l’ajudaran a trobar el seu objectiu: en Ricki.

Direcció: Marta Hernàndez
Intèrprets: Adrià Olmedo, Alba Flores, Beatriz Bordas, Carla Palacio, Clara Dresaire, Claudia Fuentes, Denis Reigosa, Etna Allué, Jan Soriano, Judith Gutierrez, Li Li Herreros, Mireia Villarroya, Miriam Castela, Sandra Rodríguez, Sergi Taberner i Víctor Ortel.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tallers de l'Aula de Teatre
Línia Vermella
Dissabte 9 de juny de 2018
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura